Translate

вторник, 11 юли 2017 г.

Lidl и Coca-Cola съвместно в най-мащабното грил турне - Да споделим грила!



Жителите на Ст. Загора ще бъдат първите предизвикани да се включат в Националния турнир по спортен грил и да определят част от претендентите за титлата - „Грил майстор на България”

Coca-Cola и Lidl обединяват усилия и заедно организират най-мащабното грил турне в шест български града това лято. Чрез инициативите „Да споделим грила” Lidl и Coca-Cola обединяват усилия, за да дарят щастие в споделените мигове, прекарани със семейството, да дадат възможност на все повече хора да прекарат пълноценни моменти с близки и приятели, докато се наслаждават на забавни моменти и вкусна и качествена храна и напитки.
Най-запалените фенове ще имат възможността не само да се насладят на вкусна храна и напитки, но също така да премерят сили в Националния турнир по спортен грил и да се преборят за титлата „Грил майстор на България”.
Имащите умения по гриловане на месо ще се включат в регионалните етапи на турнира и ще се преборят за своето място на финала в София.
Първите събития от турнето започват в края на юли от Стара Загора и Русе, последвани от Варна, Бургас и Пловдив през август, а кулминацията на инициативата, както и финалът на Националния турнир по спортен грил, ще се проведат в началото на септември в София. Наред с майсторски подготвен грил и свежи напитки, организаторите от Coca-Cola и Lidl подготвят за всички посетители много забавления, изненади и незабравими емоции за малки и големи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар