Translate

вторник, 11 юли 2017 г.

Нова парти концепция родена между Барселона и София, навлиза у нас с поредица от събития с нестандартни локации



Музиканти, местни производители и Master Chef 2017 Божана Кацарова застават зад първото събитие от поредицата Ritual Gatherings, което ще се проведе на 5 август на южното ни Черноморие

Първата локация ще бъде бар Ботаник, намиращ се на брега на плаж Червенка. В него ще се включат добре познати имена от българската клубна сцена – Shosho, The Foreigners, Anatolkin, MEDO, Peppou, Soulful Traveller, Stefan Popov и Valdy, а специално за събитието от Барселона пристига и мексиканецът Габриел Еспиноса – Gemm. Master Chef 2017 Божана Кацарова ще представи своята лична интерпретация на истинско гурме изживяване, което ще съпътства различните части на деня.
Кулминацията на събитието ще бъде вечеря със седем степенно меню, специално подготвено за 200 гости, които предварително са закупили куверт. Програмата плавно ще премине в класно музикално изживяване до посрещането на изгрева. През двата дни гостите ще имат възможност да се насладят на бутикова музика, гурме храна, различни спортно-развлкателни дейности и местни производители, които ще допълват и изграждат естествената атмосфера на събитието.
Ritual Gatherings е поредица от събития, чиято концепция се ражда в приятелския кръг на музиканти от Барселона и София, а основната й идея е да събира фенове на различните електронни стилове в неподправена и семейна атмосфера, която да задоволява всички сетива. Първото издание цели да приеме фестивален характер и да създаде приемственост и колаборация между различните културни сфери. Основна част от концепцията е събитията да се провеждат на открити локации,  близо до природата, а визуалната продукция е изцяло плод на ръчна изработка с естествени материали.
Екипът, който стои зад Ritual Gatherings, концентрира усилията си в налагането на природосъобразни практики и участва в подобряване на околната среда, а след събитието ще бъдат направени целенасочени стъпки към облагородяване на плаж Червенка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар