Translate

вторник, 11 юли 2017 г.

Интензивна грижа за млада и сияйна кожа с NIVEA Cellular Anti-Age ампули



Това лято NIVEA добавя към семейството си от продукти против бръчки първата ампула за грижа за лицето с хиалуронова киселина, която изглажда, омекотява и съживява кожата. Така козметичният бранд утвърждава позицията си на пръв помощник на жените в борбата със стареенето на кожата и поддържането на нейния младежки сияен вид.
NIVEA Cellular Anti-Age Ампули с хиалурон притежават най-високата концентрация на хиалуронова киселина от продуктите в серията NIVEA Cellular Anti-Age. Интензивната им формула ускорява процеса на обновяване на клетките, като подпомага задържането на вода в тях и повдига контура на лицето. Ампулите комбинират къси и дълги вериги хиалуронова киселина за максимален ефект върху всички слоеве на кожата. Дългите вериги хиалуронова киселина хидратират повърхността на кожата, а късите проникват в дълбоките слоеве и активират синтеза на хиалуронова киселина в тях. „Във формулата на NIVEA Cellular Anti-Age Ампули комбинирахме къси и дълги вериги хиалуронова киселина, тъй като двете форми се допълват идеално. Активната формула прониква дълбоко в кожата като подпомага за поддържането на хидратацията в нея“, обяснява д-р Свен Фей. Резултатът е ускорено обновяване на клетките, хидратиране и незабавно усещане за по-гладка кожа още след първото нанасяне.
Основната съставка на NIVEA Cellular Anti-Age Ампули – хиалуроновата киселина – е естествен компонент на кожата, който има доказано силен хидратиращ ефект. След средата на 30-те години на миналия век производството на хиалуронова киселина бавно намалява, вследствие на което кожата се изсушава, изтънява и понижава еластичността си. Това е и причина за появата на по-дълбоки бръчки. Кожата на лицето се нуждае от специална грижа, която да й осигури нужното подхранване.
NIVEA CELLULAR ANTI-AGE Ампули са подходящи за употреба както като дневен, така и като нощен серум. Съдържанието на една ампула осигурява необходимата грижа за кожата за период от една седмица. За постигане на оптимални резултати е препоръчително използването на поне една ампула месечно.
Интензивната формула на NIVEA Cellular Anti-Age Ампули с хиалурон възвръща младежкия вид на кожата и допринася за нейния сияен, свеж вид.

Няма коментари:

Публикуване на коментар