Translate

вторник, 11 юли 2017 г.

Проектът „Танцуваща София” отново ще обучава безплатно всички желаещи да се движат и забавляват в ритъма на танца



В следващите месеци софиянци и гости на столицата ще имат възможност да се обучават и забавляват посредством платформа за танц и движение на открито в града „Танцуваща София”. Проектът тази година ще стартира на 16 юли от 17:00 ч. в Маймунарника (парк Борисова градина, до езерото с лилиите) с безплатни демонстрационни уроци по стрийт и съвременен танц. За финал всички гости и участници ще имат възможност да се насладят на презентация от гост-преподавателите и на уникалния финален денс батъл на първото танцово онлайн риалити шоу Dance Arena. Денят ще завърши с Импро джем сешън, чийто хост ще бъде DJ Калата.
„Танцуваща София“ е платформа за танц и движение на открито в града, която ще превърне емблематични градски пространства в своеобразни танцови площадки. Програмата включва над 12 различни урока, подходящи за всички възрасти заедно с преподаватели от Dance Station, PachoVille, Stream Dance Center, uMove, Latin Force, Lindy hop, Swingin Monkeys, Св. Св. Константин и Елена, Фламенко Алегрия, Derida Dance Center и други от най-изявените танцьори и хореографи в столицата.
Организатор на „Танцуваща София” е Фондация „Арт Линк“ (Derida Dance Center), а проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Програма „Европа“ към Столична община. Партньори на инициативата са Dedrax Printing House, Рекламна агенция Селестиал, 7Talents, Vbox7, както и Dance Arena – първото танцово онлайн риалити.

Няма коментари:

Публикуване на коментар