Translate

вторник, 11 юли 2017 г.

ИКЕА отново е домакин на Летен фермерски пазар и през юли



 През неделите на юли продължава успешната инициатива Летен фермерски пазар в ИКЕА 2017, която включва над 60 производители с богат асортимент oт собствена продукция от цяла България (плодове и зеленчуци, разнообразни млечни и месни произведения, вино, хляб и печива с квас, мед и пчелни продукти, консервирани плодове и зеленчуци, сокове, сиропи, чайове, оцети, ядки, гъби, билки, подправки и много др.), кулинарни демонстрации и дегустации, детски работилници, занаятчийски работилници, представяне на натурална козметика, музикални изпълнения.
Посетителите на събитието ще има възможността да избира от внимателно подбрана, свежа и разнообразна сезонна продукция за себе си и семейството си. Фермерският пазар ще се провежда между 12 и 19 часа на 9-ти, 16-ти, 23-ти и 30-ти юли, а щандовете на производителите ще са разполoжени в пространството пред магазин ИКЕА.
Летните фермерски пазари в ИКЕА 2017 се провеждат в сътрудничество с Хранкооп – София – организация, чиято мисия е да предоставя достъп до чиста храна и да подкрепя българските производители.

Няма коментари:

Публикуване на коментар