Translate

вторник, 11 юли 2017 г.

Откриването на първия магазин на LIDL в Самоков е част от дългосрочната стратегия на компанията за развитие на търговската мрежа



Търговският обект се отличава с модерен дизайн, повече удобства за клиентите и служителите и висока енергийна ефективност. Още в първите часове след откриването над 1000 клиенти се срещнаха с шеф Иван Манчев и с шеф Таньо Шишков и застанаха зад кухненския плот с двамата майстор-готвачи. Най-новият обект на веригата е с търговска площ от 1 200 кв. м. и обособени зони с добре подбрани артикули, при които Lidl е доказал своето качествено и ценово предимство.
„С откриването на новия магазин жителите на Самоков ще могат да се възползват от нашите предложения с оптимално съотношение качество-цена и широка гама от внимателно подбран асортимент от хранителни и нехранителни стоки. Самоков е 45-ят град в страната, в който Lidl присъства. Търговският обект в Самоков е 85-ят филиал на Lidl в страната. Надяваме се клиентите ни в Самоков да оценят централната локация и удобства като просторен паркинг и прегледна подредба в магазина. Всичко това прави пазаруването в Lidl лесно и удобно, като в същото време пести време и средства на потребителите. С откриването на магазина в Самоков създаваме 20 нови работни места. Сред нашите приоритети обаче е и грижата за обществото като цяло. Вследствие на наводненията в Самоков взехме решение да преосмислим подхода си при откриването на магазина – в знак на съпричастност ще подпомогнем общината с дарение. Ще насочим помощта там, където е най-нужна“, коментира Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на Лидл България.

Няма коментари:

Публикуване на коментар