Translate

понеделник, 16 март 2015 г.

Иновативният Lg G Flex2 стъпва на българския пазар през втората половина на март



По случай предстоящата премиера в България стартира фотоконкурсът „LG: Намери извивките”, който ще даде възможност на един наблюдателен любител фотограф да спечели чисто нов LG G Flex2

След премиерата на LG G Flex2 през януари на международното изложение за потребителска електроника CES® 2015 в Лас Вегас, дойде дългоочакваният момент, в който G Flex2 стъпва и на българския пазар. Това ще се случи във втората половина на месец март и по този повод
стартира фотоконкурс в Instagram – „LG: Намери извивките”, който ще се проведе до 2-ри април. Всеки любител фотограф би могъл да участва, качвайки вдъхновена от извитите форми в заобикалящата ни среда своя снимка на личния си профил в Instagram, като използва хаштага #LGnameriizvivkite. Голямата награда за най-креативната снимка от конкурса ще бъде чисто нов смартфон LG G Flex2, като ще има и 10 утешителни награди от LG. Победителят ще бъде излъчен в присъствието на нотариус и с помощта на професионалната преценка на Златимир Араклиев – един от най-добрите модни и лайфстайл фотографи в България, който работи съвместно с най-популярните списания и реализира изключително запомнящи се модни фотосесии.
Смартфонът G Flex2 надгражда върху функциите на предшественика си – моделът G Flex. Той има по-стилни и фини извивки и е снабден с мощен осемядрен Qualcomm® Snapdragon™ 810 процесор и 64-битова архитектура за по-бърза и плавна работа. 5,5-инчовият извит P-OLED дисплей може да достигне до Full HD, а обновеният софтуер предлага още повече удобства чрез функции от типа на Gesture View, Gesture Shot и Glance View. Една от най-иновативните му характеристики е уникалният “Self Healing” (самовъзстановяващ се) заден капак, който е още по-бърз и по-ефективен от преди, намалявайки времето за възстановяване от около три минути до само десет секунди при стайна температура.
LG G Flex2 разполага и с невероятно бърза камера с лазерен автофокус, която за първи път бе въведена в популярния модел LG G3. . В съчетание с доказаната OIS+ технология на LG и двойната LED светкавица, G Flex2 улавя изображения, които си съперничат с тези на повечето самостоятелни камери, което го прави идеалният смартфон за всеки любител фотограф.
За повече информация относно фотоконкурса „LG: Намери извивките” в Instagram и за условията за участие и правилата на състезанието, посетете http://www.lg.com/bg/gflex2-nameriizvivkite, както и Facebook страницата на LG Electronics Bulgaria.

Няма коментари:

Публикуване на коментар