Translate

понеделник, 31 март 2014 г.

Български сайт -в топ 3 на най-добрите европейски маркетинг портали



Специализираният сайт за маркетинг, реклама и PR Marketing360.bg влезе в класацията на Communication Director. Престижното европейско издание е партньор на най-голямата мрежа от комуникационни специалисти на нашия континент - Европейската асоциация на комуникационните директори.
Marketing360.bg е създаден през 2012 година и е първата българска интернет платформа, която обединява специалистите в сферата на маркетинга, рекламата и PR. От създаването на сайта негов главен редактор е Радостина Савова.
На страниците му ежедневно се публикуват новини и събития, интервюта, реализирани български кампании, последните рекламни клипове, а мисията е да се превърне в архив на съвременната българска реклама, да бъде източник на  достоверна информация за маркетинг стратегиите и решенията, които се вземат и прилагат в България. Сред целите на уеб платформата е и да създаде зона за всички, които разбират или просто се вълнуват от реклама и маркетинг.
Професионалното списание Communication Director, което нареди Marketing360.bg на трето място сред най-добрите европейски блог-сайтове за комуникации, се издава от Helios Media с офиси в Берлин и Брюксел. Неговата цел е да анализира стратегически характеристики на
комуникациите и на тяхната еволюция, да обсъжда значението им от европейска гледна точка. Излиза 4 пъти годишно и абонаментът за него е на стойност 120 евро.
Амбицията на екипа на Marketing360.bg за 2014 година е да се  срещне на живо със своите читатели, да им предостави уникално съдържание по нов начин и да организира уникално по рода си събитие, случвало се в България, в сферата на маркетинга и рекламата.
Повече за сайта и най-актуалното в българската реклама и маркетинг, четете на www.marketing360.bg и www.facebook.com/marketing360.bg.




Няма коментари:

Публикуване на коментар