Translate

вторник, 22 октомври 2019 г.

FOX – Война на световете – сезон 1


От 31 октомври, 2019 г., всеки четвъртък от 21:00ч.
Премиера за България

Сериалът е базиран на едноименната творба на Хърбърт Дж. Уелс. Действието се развива в Европа в наши дни и проследява апокалиптичните събития след появата на извънземен живот на нашата планета.
Когато астрономи засичат сигнал от друга галактика, това е сигурно доказателство за съществуването разумен извънземен живот. Човечеството очаква със затаен дъх осъществяването на контакт. Не се налага да чака дълго. За броени дни почти цялото човечество е унищожено, а в опустелия свят остават само малки общности от хора, които се превръщат в нещо повече от жертви в жестока война.
Когато извънземните кораби се появяват в небето, оцелелите започват да се питат кои са тези нашествениците и защо искат унищожението ни? Скоро след това ще стане ясно, че жестоката атака върху Земята не е случайна. Нейните кълнове са посадени пред очите ни.
Заснет с последно поколение техника, „Война на световете“ разказва една емоционална и изключително човешка история, която съчетава най-доброто от драмата и научната фантастика. Това е един разказ за обикновени хора, поставени в необикновена ситуация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар