Translate

събота, 26 октомври 2019 г.

НБА отново радва зрителите пряко по DIEMA XTRA и онлайн в PLAY DIEMA XTRA


Не пропускайте забележителни срещи от най-силната баскетболна лига


Новият сезон в най-престижната световна мъжка професионална баскетболна организация НБА вече е в ход в спортните канали на DIEMA XTRA. Оспорваните сблъсъци ще бъдат излъчвани и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA – с абонамент или като отделни събития.
Силен старт на борбата за титлата на Националната баскетболна асоциация даде срещата между два от сочените за фаворити от Запада – Лос Анджелис Клипърс и Лос Анджелис Лейкърс. Домакините взеха ранно психологическо предимство, но „езерняците” ще стават все по-силни с натрупването на практика.
На 27 октомври, неделя, зрителите ще могат да проследят на живо още две вълнуващи срещи. Предвожданият от Янис Адетокумбо Милуоки Бъкс – се изправя срещу „горещите” от Маями на Джими Бътлър в 00:00 ч. по DIEMA SPORT, а в 21:30 ч. Оклахома Сити Тъндър ще тества един различен и непредвидим Голдън Стейт Уориърс по DIEMA SPORT 2. Двубоите, излъчени пряко, ще бъдат три пъти седмично и това ще се запази през целия сезон. Чрез обзорното предаване „Дневник НБА”, почитателите ще бъдат в течение на всичко най-интересно, случило се по време на игровите дни. То ще бъде ежедневна част от портфолиото на DIEMA SPORT.
Традиционно, всеки четвъртък от 19:00 ч. по DIEMA SPORT 2, е запазена територия за “НБА Екшън“. Предаването ще продължи да представя на зрителите както резюме на цялата седмица, така и най-любопитните теми, комични моменти, анализи и коментари.
Ето само част от двубоите, които ще видим до края на годината:
През ноември:
Оклахома Сити Тъндър – Ню Орлийнс Пеликанс
Лос Анджелис Клипърс – Юта Джаз

Сан Антонио Спърс – Бостън Селтикс
Голдън Стейт Уориърс – Бостън Селтикс
Хюстън Рокетс – Далас Маверикс

Бруклин Нетс – Бостън Селтикс
През декември:
Лос Анджелис Лейкърс – Далас Маверикс
Торонто Раптърс – Бостън Селтикс
Голдън Стейт Уориърс – Хюстън Рокетс
Лос Анджелис Лейкърс – Лос Анджелис Клипърс  

Няма коментари:

Публикуване на коментар