Translate

събота, 26 октомври 2019 г.

Подобряване на рекорд на Гинес, впечатляващи костюми и трогателни въплъщения на красотата показват невижданото в „България търси талант“


Тази събота от 22:00 ч. по bTV дарованията в „България търси талант“ ще докажат, че 2 минути на сцената стигат, за да развълнуват, разсмеят, шокират и да променят живота. В битката за аплодисментите на Ицо Хазарта, Катерина Евро, Славена Вътова и Любен Дилов-син ще се впуснат нови удивителни личности, превърнали хобито си в безупречно изпълнение и кауза. Впечатляващи костюми, артистични решения и уникално въображение ще превърнат шоуто в спектакъл на невероятни ситуации за 50 000 лева. Прегръдка с робот, приети предизвикателства, животозастрашаващи номера и стилистичен микс по кралски, гарниран със събличане на сцената няма да оставят никой  безразличен.
2 минути за достигане до свободата, изкуство в движение, заразително добро настроение и смели провокации ще се редуват с екстремни разкрасителни процедури на сцената на „България търси талант“. Артист, вписан в книгата на Гинес, ще подобри собствения си рекорд, дама, сбъднала мечтата си ще се бори за обща кауза, а любовта и доверието ще се отплатят пред смаяните погледи на жури и водещи. Ориенталски елементи ще провокират употребата на пожарогасител, стремежът към перфекционизъм ще накара публиката да изрази шумно подкрепата си, а ритмично изпълнение ще накара Ицо Хазарта да поиска снимка с авторите му. Човек, вдъхновен от френското издание на шоуто, ще изкара всички от зоната им на комфорт с неочаквани физически способности, а друг ще пристигне директно от Ада, за да докаже, че е безсмъртен.
Ще защити ли Сашо Кадиев своята слава на танцьор, колко търпение ще прояви Ицо Хазарта към трудните периоди в живота на едно момче и при кого ще си запише час Катето Евро? Какви ще са препоръките на Дани Петканов за развитие на профилите в социалните мрежи, как 15-годишно момиче може за разплаче цялата зала и колко завладяващи са смелостта и страхът? Как ще поощрява Любо Дилов изненадите на сцената и кой ще успее истински да трогне с красота Мис България 2006 г. Славена Вътова – тази вечер в „България търси талант“.


Няма коментари:

Публикуване на коментар