Translate

вторник, 10 септември 2019 г.

Хитовата световна продукция „Криза на нежната възраст“ с ексклузивна премиера във Vbox7


Сериалът впечатлява с атрактивни млади героини и завладяващ сюжет

Поредна вълнуваща световна премиера предстои във Vbox7. На 18 септември феновете ще могат да гледат първите два епизода на хитовия руски киносериал „Криза на нежната възраст“. Чуждестранната продукция разкрива препятствията пред три млади момичета, а сюжетът на поредицата впечатлява с драматични, но и комични ситуации.
Току-що навършилите 18 години Шура, Юлия и Аня са най-добри приятелки. Шура се влюбва в учителя си и в същия ден открива, че майка й се е върнала в семейството, което сама е напуснала преди години. Юлия не може да прекъсне отношенията с гаджето си - полицай, който постоянно й изневерява, а Аня не успява да реши каква кариера иска да преследва. Момичетата са вече пълнолетни, но дали наистина са подготвени да пораснат и да се изправят пред предизвикателствата на живота, не пропускайте да гледате в премиерния сериал.
В ролите на трите главни героини влизат популярните актриси Мария Поезжаева /Шура/, Кристина Исайкина /Юлия/ и Ксения Суркова /Аня/. Сериалът ще радва потребителите на Vbox7 всяка сряда след 18 септември от 16.00 часа, когато феновете ще могат да се насладят премиерно на първите два епизода.
Проследете трудните ситуации, през които преминават трите приятелки, с навлизането им в света на възрастните, както и премеждията пред родители им, на които далеч не е по-лесно да се справят с бурните емоции на момичетата. Ще успеят ли приятелите да се справят, не пропускайте да гледате в премиерния за България сериал от 18 септември всяка сряда ексклузивно във Vbox7.

Няма коментари:

Публикуване на коментар