Translate

четвъртък, 12 септември 2019 г.

Тази събота COOL...T открива новия сезон с чаровната Жени Калканджиева и много звездни срещи


Предаването се завръща на 14 септември с още откровени интервюта, култови гости и най-горещите новини от света на шоубизнеса

Най-предпочитаното лайфстайл предаване – COOL…T, се завръща с нов звезден сезон в деня на голямото почистване на България. На 14 септември предаването ще продължи да представя всичко най-любопитно от развлекателната индустрия и света на музиката, киното, театъра и литературата.
Тази събота от 11.00 часа, първият звезден гост на Поли Гергушева ще бъде чаровната Жени Калканджиева, която търси сладки и смели момичета, размер XL, за да ги качи на модния подиум. Зрителите на bTV ще се срещнат и с младата поп певица Алма, която ще разкаже за втория си видеоклип и дали помага или пречи това, че е дъщеря на музикалния продуцент Саня Армутлиева. Сезонът започва и с още едно момиче, тръгнало по стъпките на известната си майка, дъщерята на Наталия Гуркова - Джорджия, която спечели титлата "Литъл Мис Нейшън" (Little Miss Nation) в Бразилия.
Ден преди старта на новия сезон на шоуто "България търси талант", COOL…T ще срещне зрителите и с членовете на журито - Любен Дилов-син, Катерина Евро, Ицо Хазарта и Славена Вътова.
И още: поп звездата Джъстин Бийбър с откровена изповед за ранната слава, наркотиците, депресиите и проблемите с жените.
Екипът на предаването ще продължи да радва почитателите си в същия дух и през новия сезон. Предстоят още вълнуващи интервюта, култови срещи и незабравими истории. И разбира се – продължението на уникалната за родния ефир музикална класация „Топ 5“, която още тази събота ще излъчи първия си победител за сезона.

Няма коментари:

Публикуване на коментар