Translate

петък, 13 септември 2019 г.

Две жени ще се борят за оставане в „Игри на волята: България“


„Прабългари“ загубиха битката и номинираха Анита

Втората номинациоанна битка в „Игри на волята: България“ изправи едни срещу други племената на „Траки“ и „Прабългари“. Участниците се състезаваха в отбор, завързани по двойки. Трябваше да преминат трасе и да намерят 6 колони вкопани в пясъка, да ги изровят една по една и да пренесат обратно. С тях образуваха стълба, по която най-достойният воин трябваше да се качи. Това беше Александър, който победоносно развя знамето на „Траки“.
Племето „Прабългари“ номинира Анита /с мотиви – викаща по време на играта и отрицателно настроена/, която утре ще се изправи в елиминационен двубой срещи Амелия – Мира от „Славяни“.
Тази вечер е второто издание на „Игри на волята: студио“, което се излъчва всеки петък от 22:00 часа. В него Александра Сърчаджиева, заедно с постоянните си коментатори – Ваня Джаферович и Георги Милков ще правят анализ на седмицата и случващото се в предаването. Освен тях, всяка седмица ще има и гост коментатори. Този петък това ще са Маги Вълчанова и Симона Пейчева, които освен, че ще коментират, но минаха и през част от елиминационната битка на Амелия-Мира и Анита.
Как ще се справят в битката Амелия-Мира и Анита, коя ще победи и кой ще е първият напуснал „Игри на волята: България“, ще разберем утре вечер от 21:00 часа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар