Translate

понеделник, 9 септември 2019 г.

„Съдебен спор” се завърна с десети сезон и нови казуси от 7 септември


Зрителите могат да гледат предаването с водещ Нана Гладуиш всяка събота и неделя от 11.00 ч. в ефира на NOVA

В новите епизоди съдебното риалити ще представи на зрителите горещи спорове, вълнуващи истории и всички гледни точки по правни казуси от различен характер. Водещата Нана Гладуиш заедно със съдия Иван Сотиров, пристав Ивайло Спасимиров и главния редактор Жоро Игнатов отново ще търсят справедливостта в съдебната зала, срещайки зрителите с разнообразна палитра от човешки истории.
„Мисля, че „Съдебен спор“ вълнува хората и не ги оставя безпристрастни. То провокира и показва открито различни житейски ситуации. Участниците в предаването са уверени в желанието си да заведат някого в съда и  да се преборят за справедливостта. За мен шоуто е абсолютен феномен в това отношение“, сподели в „Здравей, България“ по повод старта на новия сезон водещата Нана Гладуиш. Тя каза още, че през годините в съдебното риалити са разказвани някои трагични случаи, но не липсват и забавни моменти с култови фрази. “Връщаме се в ефира с невероятни истории, както обикновено“, допълни Нана.
Десетият сезон на “Съдебен спор” стартира на 7-ми септември с 638-ми епизод, в който зрителите гледаха развръзката на спор между брат и сестра. В неделя пък екипът на предаването разгледа иск срещу бивша зълва, заради която ищцата била системно тормозена от бившия си съпруг.

Няма коментари:

Публикуване на коментар