Translate

сряда, 11 септември 2019 г.

Мария Илиева, Гала, Ники Кънчев и Герасим Георгиев-Геро влизат в детективския панел на музикалната мистерия „Маскираният певец“


Остава пълна загадка кои ще са 16-те известни личности под маските

Продуцентът Магърдич Халваджиян разкри кои ще бъдат четирите обичани известни личности, които ще влязат в ролята на „детективи“ в най-обсъждания музикален формат „Маскираният певец“. Това са поп дивата Мария Илиева, емблематичната водеща на „На кафе“ Гала, легендарният Ники Кънчев и комедийният актьор Герасим Георгиев-Геро. На живо във всяко издание на шоуто именитите „детективи“ ще проследяват всеки детайл от изпълнението на участниците и ще дискутират всички доказателства и предположения кой стои зад маската. Стартът на мистериозното предаване, което ще видим за първи път в България, е на 14 септември от 20.00 ч. по NOVA.
„Предприети са безпрецедентни мерки за опазване на тайната на самоличността на 16 известни личности, които участват в шоуто. Пеенето не е основният елемент на шоуто. Зрителите, а и всички нас ще ни води любопитството да открием кой стои зад маските“, съобщи Магърдич Халваджиян. Той сподели за невероятните предизвикателства, пред които се е изправил като продуцент на световната хитова продукция, която зрителите ще могат да гледат само по NOVA.
„След като създадохме най-голямото забавление в телевизионния ефир с шоуто „Като две капки вода“, което се радва на седем изключително успешни сезона, сега сме изправени пред ново предизвикателство, защото очакванията на феновете са много големи. Глобал Филмс“ не само се осмели да поеме риска с този нов формат, но за разлика от останалите други три държави, където е вече в ефир това шоу, българският вариант ще се излъчва на живо“, каза главният сценарист на предаването Влади Априлов.
Според него е изключително предизвикателство, но и удоволствие да се работи за този формат, защото мистерията, липсващата информация и опазването на тайната за известните личности под маските поставя сценаристите и водещите в сложни ситуации, които обаче са много интересни и понякога и комични. Той увери, че наистина само дванадесет души в
цялата страна знаят самоличността на изпълнителите под маските, които тази есен ще забавляват цяла България.
Кремена Халваджиян и нейният екип от дизайнери са изработили специално за шоуто в България всички маски, които ще гледаме на екран, през следващите три месеца.

.

Няма коментари:

Публикуване на коментар