Translate

вторник, 10 септември 2019 г.

LG разширява дистрибуцията на иновативните си перални машини с ThinQ AI, захранвани от Direct Drive™


към повечето европейски пазари до края на годината. С предимствата на AI DD™ новите перални машини имат възможност да доставят цялостно, но същевременно нежно почистване, като определят теглото и характеристиките на тъканите на всяко пране за по-бързи и добри резултати.
Технологията AI DD на LG използва огромно количество информация, свързана с използването на пералните и прилага настройки въз основа на количеството и деликатността на дрехите във всяко пране, за да достави най-оптимизирания цикъл на пране. Това гарантира изключително чисто пране всеки път с добавената стойност от 18% намаление на щетите по дрехите, удължавайки живота на всеки гардероб.
Функцията TurboWash™ 360 на LG доставя удобството на по-кратко изпиране без компромиси към чистотата на дрехите, имайки нужда от едва 39 минути, за да завърши пълен цикъл на пране. 3D Multi Spray също помага за почистването на дрехите за по-малко време, разпръсквайки струи вода в четири различни посоки едновременно за по-голямо покритие в борбата с петната. Потребителите могат да спестят дори повече време, съчетавайки пералната машина LG AI DD с LG MiniWash, която се побира перфектно директно отдолу, за да създаде TWINWash™ система, която да поема две пранета наведнъж.
За да отговорят дори повече на издръжливостта и ефективността, които изискват европейските потребители, пералните машини LG AI DD също така разполагат с оценка на енергийната ефективност A+++ с 50%, благодарение на инверторната технология на LG, както и с 10-годишна гаранция. За допълнително удобство за потребителите, пералните LG AI DD могат да бъдат управлявани чрез гласови команди от свързан AI говорител, както и да бъдат контролирани и наглеждани с мобилното приложение ThinQ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар