Translate

вторник, 10 септември 2019 г.

Вместо цветя и бонбони - кеш за Локомата


Личните празници на д-р Анелия Хохвартер от Виена се превърщат в елегнатен начин да се подкрепи „Локомат за България”. Тя призова приятели и познати да подкрепят кампанията й с нови дарения

Известната очна лекарка, инициатор и организатор на кампанията призова своите близки и многобройните си приятели и познати от близо и далече за идващия й рожден ден вместо цветя, бонбони и други подаръци да направят своята лепта в полза на медицинския робот.
На 18-и септември чаровната очна лекарка / зодия „Дева”/ ще отпразнува своя рожден ден във Виена в тесен семеен кръг.
Любопитен факт е, че  рожденният ден на д-р Хохвартер е и рожден ден на кампанията.
Досега 4 брачни двойки се отказаха от булчински цветя и подкрепиха прекрасната инициатива. Сем. Ангелови от Бургас /Ана и Иван/ са новите мили младоженци, които направиха своя жест в полза на кампанията
В навечерието на рожд ения ден на д-р Хохвартер , организаторите на музикалния фестивал Локум Фест в Бургас дариха 2500 лв, които бяха събрани само за  2 вечери, и трогнаха до сълзи милата лекарка.
Музикалното събитие  обедини любителите на китарения звук и различната музика . Отделно бургазлии в лицето на Цанко Кунчев и компания се зарекоха през цялата година да подкрепят „Локомат за България” като поставиха на ключови места специални касички за дарения.
Дарители са и деца. Буквално преди ден по дарителската сметка за кампанията постъпиха още 390 лв . от децата от 4 в клас, от 2- ро основно училище „П.Р.Славейков” в Стара Загора. Средствата бяха събрани през изминалата учебна година с  помощта на тяхната класна ръководителка Данка Тодорова, която пося в тях семенцето на добротворчеството. По този повод, на 15-и септември 2019 г, началото на учебната година в България, д-р Анелия Хохвартер е подготвила специален сертификат за добротворчеството, който ще бъде връчен на старозагорските ученици .
Кампанията продължава. Всеки, който иска може да направи дарение с цел закупуване на медицинския робот за рехабилитация на възрастни в България.
Дарителска сметка: 
Анелия Петрова Хохвартер
Дарителска кампания “Локомат за България”
IBAN: BG65 UNCR 7000 1522 7289 56 (в лева)
IBAN: BG60 UNCR 7000 1522 7289 49 (в Евро)
BIC (SWIFT): UNCRBGSF


Няма коментари:

Публикуване на коментар