Translate

понеделник, 9 септември 2019 г.

Paradise Center се превръща във вълнуваща гейминг арена


 В навечерието на първия учебен ден търговският център ще посрещне всички фенове на хитовата игра Minecraft

На 14 септември в Paradise Center всички малки и големи почитатели на световния феномен Minecraft ще имат възможност да станат част от играта. Търговският център ще се превърне в истинска гейминг арена, в която ще се включи и един от най-популярните геймъри в България – Преслав Иванов, известен повече под псевдонима си AETHELTHRYTH. Той ще излезе на Водна сцена на ниво 0, за да премери сили с трима от присъстващите на вълнуващото събитие. Гейминг надпреварата ще продължи три часа, като началото е точно в 16:30 ч.
AETHELTHRYTH ще сподели с всички гости на Paradise Center как и защо Minecraft се превърна в една от най-големите гейминг сензации сред тийнейджърите и кои са основните качества, които играта изгражда и развива в подрастващите. Също така той ще демонстрира пред публиката специални умения и ще сподели много хинтове за изграждането на батъл арена в Minecraft.
Преслав Иванов ще посочи трима почитатели на играта, които ще се качат на сцената и да премерят сили в пряк двубой срещу него на специално конфигурирани и любезно предоставени от Acer лаптопи.
По време на съботните гейминг емоции в Paradise Center трима от почитателите на Minecraft ще получат и специални награди от центъра. Всички гейминг фенове, които не са от София, но искат да присъстват на събитието, могат да проследят 3-часовия стрийминг на официалната страница на Paradise Center във Facebook.
От своето официално откриване през 2013 г. Paradise Center се доказа като най-атрактивното място за пазаруване и развлечения. През последните 6 години търговският център се утвърди като еталон за място, където всеки може да открие това, което търси. Именно затова търговският център обещава още много активности изненади, насочени към геймъри и авантюристи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар