Translate

понеделник, 9 септември 2019 г.

Траки, славяни и прабългари в “Игри на волята: България”. Стартира и рубриката “Игри на волята: Студио”, с водещ Александра Сърчаджиева


Участниците в най-новото приключенско състезание, което стартира на 06.09. т. г от 20 ч. по по NOVA, са разделени на три племена.
“Красивите славяни, силните прабългари и умните траки - така ги наричаме в предаването. Участниците минават през страхотни трансформации... Имаме такива, които след шоуто ще бъдат напълно различни, защото ще променят мисленето и възгледите си, което за нас е огромна победа. Освен това сме свидетели и на изпитания в редакторските екипи, защото редакторите ни са плътно с племената и живеят в същите условия като тях. Адски интересно е да наблюдаваме и тяхната амбиция отборите им да се справят добре, за да имат и те по–добър живот по време на снимките”, разкри Александър Недялков, продуцент в “Игри на волята: България”.
Водещата Александра Сърчаджиева сподели, че не е очаквала да види толкова силни и мотивирани жени, които не само че не отстъпват на мъжете, но и доста често ги превъзхождат.
“Никога няма да забравя първата ни Номинационна битка... След драматичния й край, и двамата участница плачеха - единият от радост, другият - от мъка. Още тогава разбрах, че предаването е специално и че щом още на петия ден ни обземат такива емоции, няма как да не е интересно докрая!”, сподели още Алекс.
Най-новото телевизионно състезание ще има свое коментарно студио с водеща Александра Сърчаджиева
Веднага след пилотния епизод на приключенското състезание, стартира и рубриката “Игри на волята: Студио”, която ще се излъчва всеки петък от 22:00 ч. и ще прави обзор на битките през седмицата. Основни коментатори ще бъдат двама души със сериозен опит в оцеляването. Харизматичният спортист Ваня Джеферович, познат на зрителите на NOVA от Big Brother All Stars и „Като две капки вода“, както и известният журналист предавал от най-опасните точки в света и специален кореспондент на вестник „24 часа“, Георги Милков.
“Нямам търпение да видя как ще се справят със задачата, защото и двамата са участвали и дори печелили подобни предавания. Интересно ми е как ще се справят с битките, а и какви ще са прогнозите им за участниците ни”, споделя Алекс - водеща на студиото.
Освен тях, всяка седмица ще има и двама гост–коментатори. Тази седмица това бяха Ваня Щерева и Маги Желязкова–Сидерова. А всеки участник, напуснал “Игри на волята: България”, ще гостува първо в студиото, за да разкаже своята гледна точка за участието си в шоуто.

Няма коментари:

Публикуване на коментар