Translate

понеделник, 9 септември 2019 г.

„Карбовски: Втори план“ с нов сезон от 7 септември по bTV


В първия епизод на предаването космонавт,  подводничар и граничар разказаха за изчезващите професии у нас

„Карбовски: Втори план“ се завърна в ефир от 7 септември. Авторът и водещ на предаването Мартин Карбовски стартира есенния телевизионен сезон със спомен за социализма и бившия държавен глава – Тодор Живков.  В събота от 18 часа, именно на рождения ден на бившия първи в държавата, водещият припомни за зрителите парчета история от комунизма и живота на Тато.
Пред Карбовски прочутата режисьорка на българската „народна“ телевизия Иванка Гръбчева Антонова сподели своите носталгични спомени за Живков. Тя е била човекът, отговорен за всички излъчвания, речи и поздравления по случай Нова година на Живков по БНТ.
От бай Данчо /Йордан Стоичков/, готвачът на Живков, зрителите разбраха кой е бил единственият човек, който е смеел да разказва вицовете за Тато на самия Тато.
И за баланс, историята на момчето Цветан Килограмски, известен като атентатора на Живков. Килограмски лежал 10 години в затвора, заради обвинението, че е искал да убие Първия в държавата.
Всяка събота екипът на предаването ще представя колоритни персонажи, които сами по себе си са отражение на актуални казуси в обществото. От спомените за Тодор Живков и социализма, през темата за правота да притежаваш оръжие за самоотбрана и как това
е регулирано у нас и в Европа, със среща с
известна като българското „Барби“ - Андреа, която плаща висока цена, за да изглежда като „чудовището от Лох Нес“ според хората, до това как отделни хора взимат решение да заживеят простичък живот на село и да избягат от суетата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар