Translate

вторник, 10 септември 2019 г.

Джулиана Гани става фризьорка в нов комедиен сериал този септември


Тя влиза в една от главните роли в комедията „Салонът“ във Vbox7.com


Родни звезди, чиито персонажи преминават през много комични и непредвидени ситуации предстои да видят зрителите в най-новата продукция на 7Talents – Салонът от 18 септември във Vbox7.com >> https://bit.ly/2lC2WXY
Кастът на сериала събира едни от най-нашумелите знаменитости на България, които се радват на стотици хиляди фенове. В него зрителите ще видят предизвикателната дама с голямо сърце Джулиана Гани, рап дивата Диона, която участва в абсолютния хит сериал „VIRAL“, както и тийн любимката EVA, позната още от комедийните уеб поредици #КИФЛА и „Апартамент 404“.
„Салонът“ проследява историята на три момичета по пътя към сбъдването на общата им мечта – Джиджи, в чиято роля влиза Джулиана Гани и колежките ѝ – слънчевата фризьорка Меги /EVA/ и саркастичната маникюристка Деси /Диона/.
Те ще преживеят многобройни предизвикателства, които ще ги сплотят и превърнат в приятелки с една обща цел – салонът им да се превърне в най-популярната дестинация за красота. За да я осъществят, те ще попаднат в редица комични ситуации и приключения с клиенти - инфлуенсъри, деца, дори и кучета! Съвременен и с пиперлив хумор, „Салонът“ надниква в света на салоните за красота, където човек може да сподели всичко и да получи съвет.
През какви приключения преминават красавиците, за да сбъднат мечтата си, разберете в новия сериал от 18 септември, всяка сряда първо във Vbox7.com.

Няма коментари:

Публикуване на коментар