Translate

петък, 15 март 2019 г.

Vesti.bg празнува 10-и рожден ден


Новинарският сайт е подготвил за читателите си игра, в която те ще споделят какво ги вдъхновява

С над 1,3 млн. посетители месечно (real users по данни на Gemius за февруари), един от най-посещаваните информационни сайтове в България Vesti.bg отбелязва 10-ия си рожден ден. Сайтът, който тръгва под това име на 15 март 2009 г. (преди това е Netinfo.bg) се отличава с баланс между актуални и любопитни теми, мултимедийно отразяване на новините, развлекателно съдържание, насочено към младата и активна онлайн аудитория, обзор на най-коментираното и споделяно в интернет пространството и социалните мрежи.Той не спира да се развива и трансформира заедно със своите потребители вече цяло десетилетие. 
За 10 години Vesti.bg са публикували 173 960 заглавия, а само за една получават 361 622 коментара. Сайтът отбелязва силно присъствие и в социалните мрежи с над 170 хиляди последователи във Facebook и над 6500 в Instagram. За последната една година пък статии от сайта са четени общо 359 699 934 пъти (по данни от Google Analytics).
Успехът му се дължи на модерния подход на редакторския му екип, чрез който потребителите могат да следят водещите събития от страната и чужбина, а в същото време да са в час и с най-актуалните новини в социалните мрежи. Сайтът „говори“ езика на онлайн потребителите и това го прави една от най-предпочитаните съвременни онлайн медии у нас.
По повод рождения си ден, сайтът стартира специална игра, а четирима късметлии ще получат страхотни награди – електронни четци. Всеки желаещ да участва може да напише в кратък текст (максимум 500 думи) 10-те неща, които го вдъхновяват ежедневно и да ги изпрати на games@netinfo.bg. Подробна информация и правила за участието в играта можете да прочетете ТУК.



Няма коментари:

Публикуване на коментар