Translate

четвъртък, 14 март 2019 г.

Звезда от “Откраднат живот” влиза в уеб комедията „Убий професора“


Как актьорът Веселин Ранков се превъплъти в най-мразения професор?



Актьорът Веселин Ранков, познат с ролята си на Васко в хитовия медицински сериал “Откраднат живот”, влиза в кожата на строг професор в новия български комедиен уеб сериал – “Убий професора”, който ще се излъчва от 20 март във Vbox7. От 1984 г. той работи в театър “Българска армия” и 6 години по-късно става доцент в НАТФИЗ, а от 2002 г. започва да ръководи собствен клас в Академията. Веселин Ранков има над 60 роли в театъра, киното и телевизията.
В сериала на 7Тalents „Убий професора“ актьорът ще се превъплъти в преподавател, който студентите не понасят. Славата му на безчувствен и безскрупулен човек кара четирима младежи да потърсят справедливост. Всеки от тях има история с професор Кочев и таи своята причина да ненавижда абсолютния образ на злото. 
Филип е затворен тип, който мрази професора, защото той е откраднал гениалната идея на живота му. Албена е типичната отличничка, от която той се възползва. Къци е неговото момче за всичко, а Тереза е дръзката му дъщеря, чиито живот той е провалил.
Филип, Тереза, Албена и Къци ще се запознаят по абсурден начин, но бързо ще осъзнаят, че заедно могат да постигнат повече. В опита да изпълнят плана си за отмъщение обаче, четиримата ще попаднат в редица абсурдни и комични ситуации.
В главните роли в уеб сериала „Убий професора“ влизат още тийн идолът от хитовата поредица „Не така, брат” – Иван Тишев (в ролята на Филип), моделът и инфлуeнсър Доби Тафкова (в ролята на Албена), участвала в първия сезон на успешното уеб риалити “Instaqueen”, актрисата Анелия Мангърова и режисьорът на “Следвай ме” - Георги Димитров, който застава за първи път от другата страна на камерата.  
Гледайте комедията всяка сряда от 20 март във Vbox7.

Няма коментари:

Публикуване на коментар