Translate

четвъртък, 14 март 2019 г.

Деян Донков е водещ на „Като на кино“ тази събота по bTV Cinema


Известният актьор представя архивни кадри на Димитър Маринов от 90-те години в Америка

Един от най- популярните български актьори през последното десетилетие Деян Донков е водещ на “Като на кино” тази събота в 12,30 часа по bTV Cinema. Една от звездите на Народния театър Иван Вазов“ представя най-новия си филм “Обичам те, Бойдин!” и разказва за последните си роли. Гост-водещият ще сподели и кои са филмите, които са го накарали да се посвети на актьорската професия.
Донков ще покаже неизлъчвани кадри с нашумелия български актьор Димитър Маринов, който участва във филма, носител на Оскар, “Зелената книга”. Кадрите заснема актьорът Васил Стойчев, който среща Димитър през 1997 г. в Сан Диего в първите години на неговия живот отвъд океана.
Единственото предаване за кино в национален ефир ще представи и официалната тв премиера на трейлъра за предстоящия биографичен филм, посветен на Елтън Джон - Rocketman.
Екипът на bTV Cinema ще отведе зрителите и зад кулисите на екранизацията, базирана на истинската история на влезналия в прав път гангстер Рики  - “Семейни кютеци” (Fighting with My Family), на Стивън Мърчант с участието на Дуейн Джонсън . А в новата рубрика „Саундтрак“ „Като на кино“ ще представи филмовата музика на лентата „Mamma Mia! Отново заедно“ - When I kissed the teacher.
От последните кино новини очаквайте още: Как режисьорът Куентин Тарантино събира в нов филм Брад Пит и Леонардо Ди Каприо, защо Глен Клоуз атакува отново “Оскар” и екслузивна среща с драматурга Антъни Хоровиц, обвинен в сексуален тормоз в Холивуд. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар