Translate

понеделник, 11 март 2019 г.

dm и звездите на БГ радио в подкрепа на майките на деца с уреждания


17 329 лв. са средствата събрани само за два часа, в десет от магазините на веригата, сав подкрепа на проекта „Оле Мале“ на фондация „Майко мила“

Е.Белобрадова-"Майко мила" и  Е.Великова - dm
На връх 08-ми март Теди Кацарова, Нели Рангелова, Невена Пейкова, Маги Джанаварова, Дивна, Venzy, Играта, Славин Славчев, Свилен от Остава и Димо от P.I.F станаха касиери за няколко часа в магазините на dm. Изпълнителите на БГ Радио зарадваха своите фенове по нестандартен начин, а всички средства, събрани от продажбите им, бяха дарени на проекта „Оле Мале“ на фондация „Майко мила“. Целта на проекта е да помогне на майки на деца с увреждания да работят и да се издържат сами.
Една от любимите звезди на тийнейджърите – Дивна, бе касиер в магазина на dm в подлеза на Софийския университет. VenZy пък посрещаше клиенти в Разград. В два от филиалите в Бургас се вихриха Маги Джанаварова и Димо от П.И.Ф. Нели Рангелова зарадва феновете си в Пазарджик. В Русе пазаруването беше по-приятно с помощта на Играта. Невена Пейкова пък застана зад касата на един от магазините във Велико Търново. Във Варна гост-касиер беше Славин Славчев, а Теди Кацарова зареждаше с положителна енергия хората, посетили един от филиалите в Стара Загора. Свилен от „Остава“ пък изненада клиентите на dm в Плевен.
Магазините, в които гостуваха звездите на БГ радио, бяха избрани с гласуване от феновете на dm. Десет от гласувалите спечелиха и страхотни награди от най-голямата верига за търговия с дрогерийни стоки в България.
По повод инициативата Евелина Великова, управител в  dm България, спдели:
-Благодарим изключително много на нашите клиенти, които прегърнаха идеята и посетиха един от десетте избрани от тях филиала в празничния ден. Надяваме се, че чрез сумата от 17 328,19 лв. ще помогнем на още повече майки да съчетават грижите за децата си с работа, да се почувстват финансово стабилни и по-самоуверени.

Няма коментари:

Публикуване на коментар