Translate

петък, 15 март 2019 г.

Милена Живкова и сина й Мартин Герасков – за първи път заедно на екран в „Откраднат живот“


В новия сезон актьорът влиза в любовен триъгълник с Ралица Паскалева и Гергана Стоянова

Актрисата Милена Живкова, която гостува в "На Кафе" със сина си Мартин Герасков разказа, че била изненадана, когато разбрала, че са извикали Мартин на кастинг в сериала. Нямала и идея за това, а когато научила, че ще участва в новия сезон на „Откраднат живот“ му казала - нали знаеш какво те чака?
Актьорът, който участва в поредица театрални представления, се присъедини към каста на „Откраднат живот: Любовта лекува“ в ролята на Орлин. В новите епизода той си партнира с Ралица Паскалева и Гергана Стоянова, чиито героини създават нов любовен триъгълник в „Св. Анастасия“.
Мартин сподели, че колегите го приеха като семейство и наистина се забавлява.
-Аз съм вечният пациент – зрителите ме виждат с бинт на главата между операциите и възстановяването, пошегува се той.
В новите епизоди на „Откраднат живот: Любовта лекува“ Орлин ще трябва да направи избор между двете най-важни жени в живота му – доктор Стилянова и Поли Грънчарова. Междувременно Поли и доцент Захариев ще продължат да се сближават, откривайки приликите на зрелостта и житейския опит. Какво ще се случи между двете двойки? Ще променят ли решенията бъдещето им и колко скъпо ще се окаже миналото? – зрителите ще научат в новите епизоди на хитовия български сериал от вторник до четвъртък по NOVA.

Няма коментари:

Публикуване на коментар