Translate

четвъртък, 14 март 2019 г.

Никола срещу Тихомиров в битка за оставане в Hell’s Kitchen


Удари под кръста и неочаквани обрати ще съпътстват истинската кулинарна война между двама от претендентите за победа в кухнята на Ада

Никола
Тази вечер зрителите на NOVA ще видят истинска кулинарна битка между двама от професионалистите, които до този момент са показали сериозна амбиция да играят за победа във втория сезон Hell’s Kitchen – Никола и Тихомиров. Господин „Високо самочувствие“ срещу господин „Компромис“ ще показват своите умения, знания, въображение и опит, за да впечатлят шеф Ангелов и да заслужат оставането си в кухнята на Ада. Какви ли качества ще са им нужни обаче, за да се справят с вечерната резервация ще разберем довечера в решаващия за седмицата епизод на шоуто. Със сигурност ще гледаме сериозен набор от подмолни техники, удари под кръста и неочаквани обрати, за да надделее по-добрият. Ще успеят ли отборите да се справят с тежката задача да нахранят гостите на ресторанта и едновременно с това да подкрепят в битката за оставане Никола и Тихомиров предстои да видим.
Шеф Ангелов ще предизвика готварските умения на своите най-претенциозни готвачи Тихомиров и Никола с на пръв поглед лесна задача, но с доста уловки и трудности при изпълнението й. От по-добрия ще се изискват самообладание, техника, умения и опит, за да бъде възхитен шеф Ангелов и да заслужи възклицанието „Брилянтно изпълнение!“.  
За първи път наградата на победителя в кулинарния двубой ще му осигури предимство, за което всеки мечтае в битка на „живот и смърт“. Ще видим тънки сметки и хитри ходове, типични за добър стратег или пък за подмолен играч, но дали това ще е пречка за професионалните готвачи да се справят с вечерната резервация?
Ще разберем и дали ще останат доволни специалните гости на ресторанта - телевизионната
Тихомиров

легенда Слава Рачева, прочутият скулптор Ставри Калинов, сладкопойният квартет „Славей“, както и три от най-красивите топ манекенките на България. Към предизвикателствата на вечерта ще се добави и още една извънредна ситуация, която ще принуди един от отборите да изпълняват поръчките в кухнята в намален състав още в началото на вечерта.
Ще има победил, но той ще бъде само един. Кой ще бъде следващия, който ще напусне завинаги шоуто – Никола, лауреатът на Гордън Рамзи или Тихомиров, личният шеф на шейх Мансур ще разберем тази вечер от 21:00 часа в Hell’s Kitchen по NOVA.

Няма коментари:

Публикуване на коментар