Translate

четвъртък, 14 март 2019 г.

Държавната администрация инспектира кметството на Извор, а Спас и Радко се отдават на алкохола


Този петък в „Столичани в повече“ по bTV Пацо, Рангел и Йордан ще направят всичко възможно, за да убедят отец Григорий да им продаде нивата на синода. Божият човек обаче е бесен, че не са го включили в далаверата за магистралата. Ще успеят ли да го „заобиколят“ и колко страшно е църковното отмъщение?
Спас и Радко ще изтърпят сурово наказание от родителите си за пиянските изцепки. Страданията от махмурлука ще бъдат допълнени от неистов глад и непреодолима жажда за още алкохол. Решението на проблема ще доведе до лавинообразна ескалация, а зарязаните съпрузи ще бъдат по-смели от всякога. Те ще започнат да крадат – от ракия до автомобил, а полицията изобщо няма да ги притесни. Как ще завърши тяхното високо градусово приключение  предстои да видим.
Гълъбина и Славка ще се обърнат към интернет пространството, за да разберат как могат да станат пълноценни секретарки. Те ще попаднат на неочаквани резултати, които ще ги накарат да се замислят за подходящото офис облекло и поведение. Междувременно, намесата на Калоянов във входирането на документите за магистралата, ще доведе в Извор държавната администрация за предварителна инспекция на фирмата – изпълнител. Съветникът на министъра Пепи ще предупреди бизнес партньорите, че трябва да удовлетворят еколожката Кремена Папазян и строителната контрольорка Вероника Апостолова, ако искат да нямат проблеми. А дамите имат ясни изисквания, отработени във времето. Един банкет ще завърши
с неприлични предложения, откровени намеци и явен подкуп, но дали това ще е достатъчно за органите на закона?
Кога министерствата идват „на крака“ при бизнеса, как Рангел пази 100 кила ракия и защо в офисите се пушат цигари? Могат ли да се окажат верни слуховете за сексуално насилие върху мъже, колко редовни са съпружеските ласки в българското семейство и защо, когато си намериш магистралата, ти крадат колата – в петък от 21:00 часа в тринайстия сезон на „Столичани в повече“ по bTV.
Феновете на историите от забавната част на нещата, могат да гледат любимата поредица на btvplus.bg и voyo.bg.

Няма коментари:

Публикуване на коментар