Translate

неделя, 10 март 2019 г.

Шеф Виктор Ангелов: Победителят в Hell’s Kitchen трябва да е индивидуалист, но и силен отборен играч


Водещият на най-горещото кулинарно шоу сподели тайни за кухнята на Ада и своята рецепта за щастие в „Събуди се“ по NOVA. По думите му победителят във втория сезон на Hell’s Kitchen България трябва да е индивидуалист, но и силен отборен играч. Въпреки, че накрая наградата ще бъде само за един, битките за признанието „най-добър професионален готвач“ са отборни и ако другите не те харесват си отиваш, уточни той.
Ситуациите, в които са поставените участниците в Hell’s Kitchen са напълно реални ситуации в една професионална кухня и оцеляването изисква много умения и дисциплина. Шеф Ангелов е категоричен, че до този момент в шоуто не може да се каже кой по-добър – мъжкият или женският отбор, тъй като в различните предизвикателства изпъкват различни умения, които се оказва, че не са еднакви за мъжете и жените. И ако жените са по устойчиви в определени неща, мъжете пък са в други. Има едно постоянно догонване от едните или от другите, подават си топката, гонят я и резултата е, че на една от вечерните резервации жените се справят по-добре, на следващите две вечери - мъжете. После обратното. Много зависи в каква кондиция е човек и каква е вътрешната му мотивация, както и отборния дух, поясни той.
Едно е сигурно, че за да успееш в Hell’s Kitchen и да устоиш на предизвикателствата трябва да си участник с много силен характер, добър готвач със собствен стил, да заложиш на дисциплината и да отговаряш на високите стандарти за работа на шеф Ангелов.
Двама от състезателите, Петя Красимирова и Даниел Дупинов, вече се разделиха завинаги с шоуто. Кой още ще напусне Hell’s Kitchen предстои да разберем по NOVA. Кулинарното шоу се излъчва всеки вторник, сряда и четвъртък от 21.00 ч.

Няма коментари:

Публикуване на коментар