Translate

петък, 15 март 2019 г.

С розова вода - чиста и нежна кожа


Серията NIVEA MicellAIR Rose почиства лицето и устните дълбоко, прави кожата кадифено мека и допринася за нейния свеж и сияен вид

Двуфазна мицерална вода micellar rose
Кралицата на цветята е основната съставка в новата серия за почистване на лице от NIVEA В навечерието на дългоочакваната пролет, марка №1 в грижата за кожата лансира нова линия за почистване на лице с розова вода. NIVEA MicellAIR Rose предлага двуфазна мицеларна вода и мицеларен почистващ гел, които  почистват кожата в дълбочина без да я изсушават.
Мицерален измиващ гел с розова вода
Ключовата съставка в розовата вода е българската роза, прочута с многобройните си ползи за здравето на човека. Розовата вода е продукт, който намира широко приложение в козметиката. Множеството свойства, които притежава, я превръщат в ценен помощник в грижата за кожата. Тя действа антибактериално, неутрализира PHстойностите на кожата и хидратира. Благодарение на това, мицеларните продукти на NIVEA с розова вода правят кожата чиста, свежа и хидратирана. Без съдържание на алкохол и парфюми, NIVEA MicellAIR Rose са дерматологично тествани и подходящи и за чувствителна кожа.
Двуфазната мицеларна вода с роза почиства кожата, като отстранява дори водоустойчив грим от лицето, очите и устните. Леката, немазна формула оставя усещане за нежен допир от розови листа.
Мицеларният почистващ гел от серията се справя безпроблемно с отстраняването на тежък или водоустойчив грим, а също така е приложим и като подготовка на лицето за нанасяне на грим.

Няма коментари:

Публикуване на коментар