Translate

петък, 17 ноември 2017 г.

Мария с ексклузивен концерт в Biad premium club



Вип съквартирантите ще я подкрепят на участието й 

Фолк певицата  Мария,която делеше една стая с диетоложката Енджи Касабие има ексклузивен концерт в клуба легенда.
Малко след полунощ на 17 ноември тя ще се качи на сцената на обновения Biad premium club за да зарадва своите почитатели.
Звездата на музикална компания Пайнер ще пристигне с 12 метрова розова лимузина LimosBG и ще премине през червения килим.
Собственикът на Biad premium club Димитър Иванов ще посрещне гласовитата изпълнителна с огромен букет от рози от разкошния бутик за цветя Роза и пенливото френско шампанско Moet. 
От своя страна пък ВИП съквартирантите от реалити формата VIP brother ще подкрепят Мария с присъствието си начело с диетоложката на звездите Енджи Касабие заедно със съпруга си Рабих Ал Зейн - Мистър Ливан,Ваня Щерева, Мегз, Даниел Златков, сем. Петканови и победителя Тото.
През изминалата седмица след финала на VIP brother отново в Biad premium club реалити героите се забавляваха до ранни зори.
Мустафа Лешов,Атанас Лазаров,собственикът на лъскавите лимузини LimosBG Александър Гогов,Мис Вселена Жана Янева ще бъдат част от официалните гости на клуба легенда този петък.
На връх студенсткия празник 8 декември студентите ще се забавляват тук с популярния и актуален изпълнител ма Планета тв Фики Стораро.


Няма коментари:

Публикуване на коментар