Translate

понеделник, 14 октомври 2019 г.

Популярни красавици разбиват всички стереотипи в най-новото уеб риалити TopQueen


Очаквайте много изненади всеки вторник и петък от 15 октомври, само във vbox7.com

Предстои стартът на най-новия проект на 7talents и Миглена Каканашева - Мегз - Topqueen. най-новото уеб риалити е с много по-социално послание и има за цел да покаже, че светът на популярните момичета не е само комбинация от лукс, красота и блясък. участничките в TopQueen ще докажат, че известността в социалните мрежи може да има много повече стойност и да служи за популяризиране на различни обществено значими каузи, които ангажират и мотивират за действие аудиторията. >> https://bit.ly/35rckgy.
В TopQueenедна срещу друга ще застанат някои от най-харесваните и популярни ангели на Мегз – Еva, Бояна Маринова, Биляна Лазарова, Ивомила Петкова, Петя Стоянова – Рenelope, както и инфлуенсърът Теодора Тодорова, влогърът Гери Петкова и моделът Нора Недкова. те ще живеят в къща и ще имат своеобразна „хазяйка“ – един от първите ангели на Мегз - Галина Ддимитрова, която ще се грижи за забавната част от престоя на момичетата.
„За пръв път се появих в телевизията преди 7 години. бях малка, наивна и изпълнена с мечти. от тогава съм участвала в стотици формати и предавания, но винаги мечтаех за мое риалити, което да се бори за каузи, в които искрено вярвам. надявам от все сърце да ви зарази с доброта, мотивация за промяна и градивно мислене!“, каза дизайнерката Мегз.
Красавиците ще участват в различни задачи, свързани със социални каузи и значими обществени теми, като опазване на околната среда, киберсигурност, грижа за бездомни животни и други. както и в предишното супер успешно уеб риалити, и тук отново във всяка задача ще има популярни лица, които ще влязат в ролята на ментори. освен интересните мисии, в петъчните епизоди ще виждаме и живота на момичетата, които освен че ще се забавляват с различни игри, ще ни допуснат и до своя вътрешен свят.
„РиалититоTopQueen поставя ново начало в живота ми, искрено се надявам да повлияе и на вас по този начин. в него ще видите много мисъл, чувство, смях, сълзи и промяна”, сподели красавицата Ивомила Петкова.
По време на целия формат феновете ще могат активно да участват, като подкрепят своята любимка с гласуване в instagram профила на проекта. така, освен победителка за всяка задача, ще има и победителка, избрана от гласувалите в instagram. това ще има значение на финала при избора на една от хубавиците, която ще получи титлата „любим ангел на българия“ и награда, която да предостави за социална кауза по избор.
Какви ще бъдат първите предизвикателства, пред които ще се изправят красавиците, не пропускайте да разберете в пилотния епизод на най-новото уеб риалити  от 15 октомври, ексклузивно във vbox7.com.



Няма коментари:

Публикуване на коментар