Translate

вторник, 15 октомври 2019 г.

Турнир за купата на БМФ Порт Бургас 2019


 Голямата награда е билети за мача от Лига Европа „Лудогорец –Ференцвалош”

За четвърта поредна година „БМФ Порт Бургас” кани младежите на приятелска футболна надпревара.  Турнирът по мини футбол за купата на БМФ Порт Бургас2019 ще се проведе на 9 ноември събота, в Спортен комплекс „Каменица Арена” от 10 часа. Според регламента, 12 отбора от  младежи на възраст между 16 и 18 години ще се състезават за голямата награда - билети за мача от Лига Европа „Лудогорец – Ференцвалош”, който ще се играе на 12 декември в Разград. За победителите „БМФ Порт Бургас” организира и транспорт от Бургас до Разград и обратно.
Подготовката за турнира вече е стартирала. Участието в него е абсолютно безплатно. Единствените условия, които организаторите поставят, е участниците в отборите да се вместват в поставените възрастови граници, да са сформирали свои отбори от по 5 полеви играчи, вратар и 4 резерви, в които да не са включени действащи футболисти от А и Б група.
Техническата конференция, на която ще бъде изтеглен жребият и сформирани групите, ще се проведе на 7 ноември от 19:00 ч. в кафето на Спортен комплекс Каменица Арена.  Записванията за участие се извършват на тел: 056/89 64 80 и 0897956585 или на имейл image.i4yi@gmail.com.
Освен голямата награда, организаторите са подготвили купи, медали и индивидуални предметни награди за класиралите се на първите три места, както и  подаръци за всеки участник в надпреварата.
„БМФ Порт Бургас” организира и изцяло финансира футболния турнир, който всяка година се превръща в общоградско спортно събитие. За всяко от изданията му спонсорът дава възможност на победителите да присъстват на един от големите футболни мачове за съответната година – „Лудогорец –Базел” през 2016 и „Лудогорец – Истанбул” през 2017, „Лудогорец – Цюрих” през 2018 г.
Дружеството е концесионер на пристанищните терминали „Бургас Изток 2” и „Бургас Запад” от 2012 г. и оттогава активно присъства в обществения живот на града. Футболният турнир е част от неговата социална програма, насочена към младите хора на Бургас. През последните години турнирът успя да привлече тяхното внимание към любимия футбол и така постигна основната си цел - да помогне утвърждаването на спортни навици сред младежите и да докаже, че когато бизнесът е социално отговорен, той може да намери точното място, към което да насочи своята помощ.
Организаторите канят всички любители на футбола да се включат със свои отбори в турнира, а феновете им да ги подкрепят от трибуните на Спортен комплекс „Каменица Арена” на 9 ноември 2019 г. от 10 часа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар