Петък от13:00 ч.
Премиера на 26
октомври
Всеки епизод на „Снекбарът на Ричо“ представя редица достъпни рецепти,
които всеки може да пресъздаде вкъщи.
Зад бара на шикозно заведение в Мелбърн, шеф Ейдриън Ричардсън (
„Тайните на месото“, „Уикенд по мъжки“) демонстрира таланта си, приготвяйки
различни ястия, напитки и елегантни разядки.
Следвайки новия си подход към коктейлната храна, Ричо ще ни покаже
както съвременни идеи за леки ястия, така и интересни варианти на вече
популярни рецепти, сред които тост с чеснови скариди и пълнени с бокончини
фалафели.
За да сподели любовта си към интернационалната кухня, Ричо приготвя
ястия, вдъхновени от цял свят.
Няма коментари:
Публикуване на коментар