Translate

понеделник, 22 октомври 2018 г.

Philips представя последната иновация в автоматичните кафемашини на Whiskey Fest 2018


Първата сбирка на Philips Social Coffee Club ще демонстрира разнообразните възможности на новата Philips LatteGo и ще отправи предизвикателство към любителите на кафе и уиски

Philips кани всички ценители на качествените напитки да станат част от   новото семейство Philips Social Coffee Club, което се събира за първи път на 26 октомври в Sofia Event Center като част от програмата на Whiskey Fest 2018. Най-престижното уиски събитие в Централна и Източна Европа се провежда за седма поредна година в София, като в рамките на три дни представя продукциите на дестилерии от цял свят. Като марка, лидер в областта на технологиите за дома, за първа година Philips има специално участие на фестивала.
Philips Social Coffee Club ще събира ценители на качествените кафе изкушения, за да представи последната иновация в автоматичните кафемашини, която приготвя разнообразие от кафе специалитети само с едно докосване. За добрата атмосфера на първата сбирка на клуба ще се погрижи гост DJ, а професионален барман ще демонстрира тънкостите в приготвянето на три кафе специалитета с уиски. Всички желаещи ще могат да демонстрират своите умения и идеи в миксирането на кафе коктейли. Трима от най-добре представилите се ще си тръгнат с подарък - чисто нова кафемашина.

Няма коментари:

Публикуване на коментар