Translate

вторник, 23 октомври 2018 г.

Моден спектакъл е посветен на Виктория Маринова


В сезона на градския листопад и всенародния гроздобер нощният живот в Пловдив, безспорно един от българските мегаполиси на развлеченията, ще бъде емоционално прекроен. Бар Eнканто и Национална модна агенция Идея Прима Ви канят на истинско пиршество за сетивата - конкурсът за красота и европейски зрелища- мис и мистър Топ лица на Пловдив-2018.
Ол инклузив емоцията е предвидена за 26-и октомври, петък ,от 20,30 часа в Катедралата на клубния lifestyle живот под Тепетата-бар и динър Енканто.
Модният пърформанс - Топ лица на Пловдив присъства в културния и нощен живот на града повече от години. Платформата на конкурса е динамична, екстравагантна, и извън клишетата и стандартите за единствена и нескончаема . "разходка на модни закачалки".
Освен това интригата кулминира винаги и за двата пола, тъй като участниците са момчета и момичета. В журито на ивента досега са били бившият топрефер Наско Узунов, футболистите Мартин Камбуров, Дани Кики, както и известната лекоатлетка Габриела Петрова, тази година в комисията на журиращете отново ще има попелярни личности от град Пловдив.
Съорганизатор на шоуто на сезона мис и мистър Топ лица на Пловдив-2018 е Национална модна агенция Идея Прима-Варна, с позиции в над 40 града и курортни комплекси в България. Водещ и продуцент на конкурса е собственикът на агенцията-Димитър Увалиев.
Неминуемо, светското шоу ще мине леко и в сянката на трагичната кончина на журналистката Виктория Маринова, която 7 години е била модел именно на Идея Прима, но досега колегите и от агенцията не оповестяваха този факт по морални подбуди, информират от ПРофайл.
“Вики имаше и модно TV предаване в Русе, което носеше името PODIUM, Яненка Люцканова и Наско Лазров са кръстници.” споделя топмоделът Али Алиев. 
“Досега не съм оповестявал този факт за Вики въпреки,че медиите ме питаха. Не го счетох за морално в този момент,” споделя с просълзени очи продуцента и откривателят й Димитър Увалиев.

Няма коментари:

Публикуване на коментар