Translate

понеделник, 15 декември 2014 г.

Bedroom навършва 10 години с тридневен парти маратон



Френска парфюмеристка създава аромат специално за клуба

Десет години марката Bedroom дава на своите почитатели най-доброто в България като музика, забавления и атмосфера- за да се превърне в символ и стандарт. 
А само за една година софийският Bedroom Premium Club наложи тоталната си доминация в столичния клубен живот.
На 18, 19 и 20 декември столичният Bedroom Premium Club ще започне втората си година с грандиозно парти, което ще вкара огън в кръвта на всеки, който прекрачи прага му на улица “Леге” № 2.
През първите два дни празничният маратон ще се разгърне с три тематични шоу-програми, в които момичета от балета на Bedroom Premium Ladies ще се превъплътят в три различни визии. При първото им преобразяване Man! I Feel Like a Woman балерините ще бъдат толкова стилни и едновременно предизвикателни, колкото могат да бъдат млади красиви жени с цилиндри и фракове.
С второто си превъплъщение Moulin Rouge балерините на Bedroom ще вдигнат градуса на настроението в очакване на гвоздея на вариететната програма – представлението Fetish Night. Заедно с тях за доброто настроение на гостите ще се погрижат и свежото лице на родната r‘n’b сцена – младата изпълнителка Мissher, както и MC π. Зад диджейския пулт ще са Gorro и Dimo BG (18 декември), Dimo BG, Fusion и Andrew (19 декември) и легендите на унгарската клубна музика Crazibiza заедно с българските им колеги Mascota и Vasco C (20 декември). Те ще представят на гостите на Bedroom Premium и новия клубен двоен диск, който е компилация от резидентите на Bedroom диджеите – Andrew, Dimo BG, Fed, Mascot и C-Fusion.
През тези три дни въздухът на Bedroom Premium ще бъде наситен с аромати. Не само с аромата на най-доброто от клубната музика и великолепна вариететна хореография, дело на Галя от Сатен, но и в съвсем буквален смисъл, защото във въздуха ще се носи истинско благоухание. Той ще бъде напоен от аромата на парфюм, специално сътворен за Bedroom Premium Club.
Благоуханието Chypre Floriental Powdery е дело на Изабел Майебьо, която е наследница на една от най-старите парфюмерийни фамилии на Франция с повече от 150 години история. По време на своята успешна кариера мадам Майeбьо е създавала аромати зa такива прочути марки като Gucci, Christofle, Lancel, Manolo Blahnik, Dior, Céline, Boucheron, Patek Philippe, Lacroix, Sonia Rykiel, Sisley, Boucheron. Била е ангажирана от някои от най-големите в света вeриги хотели като Plaza Athénée, Le Meurice, George V, Grand Hôtel du Lac. Плод на нейния талант е и личният аромат на една от най-известните съвременни актриси Ева Лонгория.







Няма коментари:

Публикуване на коментар