Translate

четвъртък, 6 юни 2013 г.

Сезонът на Bedroom Beach започна с Paradise Circus и DJ Crazibiza


С невиждан до сега цирков спектакъл, изпълнен с неповторими ефекти започна двудневния парти маратон този уикенд за откриването на Bedroom Beach. Грандиозното представление, 
в което участва жената каучук с нейната уникална програма, е само първата част от шоуто на 31 май, към което по-късно се присъединиха и топ диджеите Crazibiza. Музикантите, чийто парчета - Spinning around, My lips и Bitch lady се слушат на най-тузарските плажове в света, бе подгряван от резидента на Bedroom club и диджей на годината – Mascota.
На 1 юни вечерта Биляна Йотовска и Невена Воденичарска представиха най-новия си танцувален проект Cleopatra, подкрепен от Katarzyna Estate. С подобни вариатетни спектакли - с пищни костюми, със специална сценография и хореография оттук нататък ще започва всяко парти на Bedroom Beach.
На 1.6. т.г. отвори врати и първият бутик на бранда - Bedroom Store. В него се предлага лимитирана серия плажна мода и аксесоари.Сред гостите, които уважиха поредицата от събития бяха забелязани тв водещата Радост Драганова, мис България 2012 Ваня Пенева, манекенките Ирен Онтева и Меги Николова, както и Гери Дончева, която беше водеща на откриването на бутика на Bedroom. С половинките си на партита пристигнаха също и Вили Сечкова и съпруга й Александър Сталийски, Милко Калайджиев и жена му Маргарита, мисис България Марияна Маринова и партньора и Руслан. Дъщерята на Стоичков – Мика дойде с приятелки, но бързо бе заобиколена от ухажори. Лора Караджова и Устата също се разписаха, а тризначките Вяра, Надежда и Любов пообиколиха заведението, в опит да си намерят компания. Кошлуков и Любен Дилов –син отказаха да застанат  пред камерите, но пък се забавляваха до ранни зори.  За радост на футболните фенки в Bedroom се появиха още и Даниел Боримиров, българският Роналдо – Даниел Златков и левскарят Орлин Старокин. Това лято Bedroom Beach ще се тресе от 150 парита – и през деня, и през нощта.
В разнообразната програма на клуба са включени десет световноизвестни музиканти, които редовно забиват в прочутия испански курорт Ибиса. Петима от тях - испанецът Ruben Alvarez, белгиецът Kolombo, италианският тим Supernova и англичанката Sam Divine ще пускат house музика. Специално за черните партита Blackroom R’n’B, които ще бъдат всяка сряда идват - Million Stylez, Blackstreet, Truth Hurtz и Redmаn. Предвидени са и два провеждани вече конкурса – Miss Silicone, който ще се проведе на 19 юли и Miss Bad Girl - на 26 юли. 
Някои от тематичните партита тази година са с доста ексцентрични имена: Future Heroes, Aventure, The Land of pleasure, и няма начин да не бъдат запомнени. Тримата диджеи на клуба – Mascota, Andrew и C-Fusion ще миксират и през деня и през нощта различни жанрове електронна музика. Специални гости на Bedroom Beach през този сезон ще бъдат и българските изпълнители - Bobo, Pechenkata, Krisko, Ice Cream, Jahmmy.

Няма коментари:

Публикуване на коментар