Translate

четвъртък, 6 юни 2013 г.

Разностранни таланти в спор за Мис България 2013 във Варна

Кастингът за най-красива българка продължава в Пловдив на 8 и 9 юни

Този уикенд хубавици от цялото Черноморие се стекоха към клуб Xtravaganzza за поредния кастинг за „Мис България 2013”. Сред кандидатките за най-престижната корона бяха и две всепризнати красавици – Мис Варна 2010 Вирджиния Мутафчиева и Мис Варна 2012 Ирена
Григорова. Освен че впечатли журито с красотата си, Вирджиния ги смая и с четирите езика, които владее до съвършенство. Но тя съвсем не беше единствената кандидатка, която заложи на интелект. Една от бургазлийките, дошли на кастинга, се яви като идеалното въплъщение на „умна и красива” жена, след като сподели, че, освен перфектни мерки, има и две висши образования.
Сред кандидатките имаше дори столичанки. Две приятелки от София пропътуваха разстоянието до морето, за да влязат в битката за короната и разказаха пред журито, че се явяват във Варна, защото няма да успеят да отидат на датите в Пловдив или в столицата, а обезателно искат да са част от конкурса.
Изненада за всички явили се на кастинга във Варна беше присъствието в журито на Мис България 2012 Габриела Василева. Носителката на най-престижната титла за красота оценяваше претендентките заедно с Тихомир Белегански – мениджър на най-успешните български модели в чужбина, фотографа Велислава Каймаканова-Ножарова, открила Николета Лозанова за модния бизнес, и Витомир Саръиванов – делегиран
продуцент на шоуто по TV7. Тихомир Белегански сподели, че най-вероятно е открил следващата си голяма звезда за световния подиум, в лицето на 16-годишна красавица, която се яви на кастинга с баща си. Модният експерт вече работи по уреждането на международен договор на красивата варненка.
Вечерта преди старта на кастинга, в клуб Xtravaganzza се проведе и първото по рода си „Мис БГ парти”, което събра най-красивите дами на морето под един покрив. Даденостите им не останаха скрити от екипа на конкурса и най-достойните сред тях бяха изненадани със специална покана да се явят на кастинга за короната. Тематично парти ще има и на следващата спирка на кастингите Пловдив. Купонът ще е в клуб „Брилянтин” на 7 юни. На 8 и 9 юни пък ще се проведе същинският кастинг под тепетата в хотел „Санкт Петербург”.
На 15 и 16 юни е последният кастинг за конкурса. Препитването ще се състои в София в хотел „Принцес”, а предварителното парти ще е на 14 юни в клуб „Найт Флайт”.
Най-красивите кандидатки, явили се на кастингите в четирите града, ще станат част от риалити формата „Мис България 2013”, който ще се излъчва по TV7 от 15 юли и ще проследи пътя към короната на българските момичета.

Няма коментари:

Публикуване на коментар