Translate

вторник, 12 юни 2012 г.

Международно признание за български модели


Централата на Fashion Days в Швейцария похвали работата на българския екип, заснел най-новата фотосесия на компанията 


В началото на месец май най-големият клуб за онлайн пазаруване в Централна и Източна Европа - Fashion Days, засне стилна фотосесия с български модели, която ще популяризира марката в 6-те европейски държави, където компанията има пазарно присъствие. Решението снимките да се проведат у нас беше взето от централата на марката в Швейцария. Те гласуваха доверие на българските професионалисти, които пресъздадоха стремежа на Fashion Days да провокират всеки свой почитател да открие своя индивидуален стил. От този месец лицата на Екатерина Пенева, Кристина Несторова, Мария Митева и Мария Шейтанова от Визаж модел груп, както и на момчетата от Ивет фешън – Иво Аръков, Николай Николов и Давид Страхан, красят кампании на марката в България, Румъния, Чехия, Унгария, Словакия и Словения.
За да затвърди високото ниво на качество, което предлага, Fashion Days покани някои от най-актуалните модни специалисти у нас да създадат неповторима визия за новите лица на марката. Стилистът Хубен Хубенов подбра най-подходящите облекла и аксесоари за всеки от моделите, а топ гримьорът Слав претвори истинска магия от цветове. Талантливият фотограф Васил Германов избра подходящата светлина и декор, за да допълни красотата на дрехите и моделите.
Целта на проекта е да популяризира Fashion Days не само в България, но и в останалите европейски страни, в които компанията има пазарно присъствие. Благодарение на качеството на продуктите и услугите, които предлага, Fashion Days доказва ежедневно, че е абсолютен експерт в модата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар