Translate

вторник, 12 юни 2012 г.

Младежите между 16 и 19 години и хората над 59 години признават, че често срещат затруднения в леглото

Над 68% от хората между 20 и 30 годишна възраст не се справят добре със секса

 
Почти половината от българите правят секс 2–3 пъти седмично. 3% са тези, които обичат да се гушкат всеки ден по няколко пъти, а едва 1% изобщо не правят секс и предпочитат други приятни забавления като готвене, спорт или пазаруване. 
 43 % от участвалите в специално допитване пък споделят, че могат да издържат няколко месеца без секс и това няма да повлияе както на физическото, така и на психичното им здраве. А 11% пък открито споделят, че години наред не са се отдавали на страстни ласки.
Мъжете обикновено не могат да получат ерекция, а жените рядко стигат до връхната точка на удоволствието или изпитват болка по време на самия акт, сочат резултатите от проучване на здравния сайт revita.bg., направено сред 400 души, на възраст между 16 и 79 години,от двата пола в  страна.
Анализите показват, че най-сексуално активни са хората между 31 и 40-на годишна възраст. Над 68% от хората между 20 и 30 годишна възраст не се справят добре със секса. Младите от 16 до 19 години и възрастните над 59 години пък чистосърдечно признават, че често срещат затруднения в леглото. 
 Умората и досадата са най-честите причини, с които българите се оправдават, за да не правят секс. Почит 40% от запитаните смятат, че това е най-лесното и ефикасно обяснение. За да се измъкнат от секс, жените използват оправданието „боли ме глава”, а мъжете казват, че имат проблеми в работата.

Близо 45% от анкетираните си позволяват кафе или танци със срещуположния пол, без партньорът им да знае това. 65% от запитаните признават, че през горещите месеци имат по-голямо желание за секс и авантюри, а едва 8% открито споделят, че лятото ги предразполага към изневяра.
Българите са традиционалисти и залагат на шоколада, червеното вино и ядките, ако искат да се представят по-добре в леглото. Близо 30% от тях смятат тези храни и напитки са най-добрият начин да станат по-добри любовници. Все повече хора използват и природните средства. Най-добре познато е растението мака, което повишава издържливостта, тонуса и стимулира сексуалната енергия, както при мъжете, така и при жените. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар