Translate

понеделник, 11 юни 2012 г.

Део и Skiller се включват активно във второто издание на играта на NESCAFÉ® 3in1 COFFEE LAND


Световният шампион по Beat Box за 2012 г. - Skiller отново ще приеме предизвикателството да отгледа своя кафе-плантация. Въпреки по-големия опит на своя основен конкурент, който участва в първото издание на виртуалната игра, Део вече успя да се сдобие със свое полицейско управление, банка, училище, музей и пожарна. Позитивният водещ е амбициран да построи цял град и затова не възнамерява да спре да играе в NESCAFÉ® 3in1 COFFEE LAND 2. Двамата любимци на тийнейджърите ще споделят с феновете и приятелите си във Facebook предизвикателствата, през които преминават ежедневно, за да достигнат до главната цел в играта – да отгледаш своя кафе-плантация, от която в резултат да се получи чаша зареждащо NESCAFЕ® 3in1.
До момента, седмица след старта, активните потребители, които се грижат за своя собствена кафе-реколта на страницата на NESCAFÉ® 3in1, са близо 6500, а обработваните плантации скоро ще наброяват 9000. Почитателите на кафето имат възможността да отглеждат собствена реколта кафе във виртуална плантация и едновременно с това да научават интересни факти за горещото нещо, без което сутрин е тежко.
Единственото условие за включване в  надпреварата е създаден акаунт в сайта http://www.nescafe.bg и въведен код от всяка опаковка NESCAFÉ® 3in1, като закупят минимум 10 стика.
Задължително условие за всички спечелили участници, които искат да получат своите награди, е да запазят касовите бележки, както и опаковките от продуктите – NESCAFE® 3in1 Classic или NESCAFE® 3in1 Strong. Това издание на играта NESCAFÉ® 3in1 COFFEE LAND 2 предлага и много повече възможности за забавление и научаване на полезна информация за кафето. Всеки, който играе, може да се възползва от услугите на специалистите. За да извърши успешно процеса на изготвяне на една виртуална чаша, всеки трябва да премине с помощта на специалистите през процесите, през които преминават и реалните кафе-плантации – садене, събиране, сушене, обелване, селектиране, складиране, миксиране, продажба на NESCAFE® 3in1.
1116 aтрактивни награди ще бъдат теглени чрез томбола всяка седмица в NESCAFÉ® 3in1 COFFEE LAND 2. Победителите ще бъдат обявявани на интернет страницата на NESCAFE® 3in1 http://www.nescafe3in1coffeeland.com/. Наградите са: 18 смартфона Samsung Galaxy Note; 18 фотоапарата Olympus VR-310; 60 кафе-машини NESCAFÉ® Dolce Gusto Piccollo, раници и чаши NESCAFE®. Победителите ще бъдат обявявани както на страницата на играта, така и на фенстраницата във Facebook - https://www.facebook.com/#!/Nescafe3in1Bulgaria.

Няма коментари:

Публикуване на коментар