Translate

понеделник, 11 юни 2012 г.

Нов туристически продукт предлага Galleria Burgas


По нетрадиционен начин търговско-развлекателният център ще представя пред летовниците най-привлекателните страни на България, ще осигурява непознати досега възможности за развлечения. За да се впише в културния и туристическия живот на града, Galleria Burgas е изградила специална арт-музикална зона. Пространството ще се използва за изява на български таланти.
Уникалният туристически пакет съдържа три атракции.
Програмата започва с експозицията Hollywood in Galleria, която за пръв път у нас разкрива оригинални реквизити на най-касовите култови кинопродукции.
Веднага след Hollywood in Galleria туристите ще бъдат насочени към залата, в която е разположена изложбата „България на длан”. Там те ще успеят да обходят страната ни само за час - експозицията съдържа макети на емблематичните български сгради, паметници и природни забележителности и цели да провокира желание у  туристите да посетят и оригиналите. Завършекът на програмата включва дегустация в арт-музикалната зона, където ще бъде представена пълната палитра на най-елитните български вина. Те ще бъдат предлагани направо от производителите и туристите ще бъдат запознавани с интересни и характерни детайли от винопроизводството. Дегустацията ще бъде съчетана с богат и атрактивен 20-минутен фолклорен спектакъл. Фолк формация, създадена специално за тези представления, ще показва на туристите извадки от най-характерните български традиции и танци, преминаващи през кукери и водосвет и завършващи със задължителното българско хоро.
Общият туристически пакет може да завърши с изключителен шопинг в най-големия мол на Южното Черноморие. Фолклорните спектакли ще се изпълняват през целия летен сезон три пъти дневно – от 11:30ч., 14:30ч. и 17:00ч. През останалото време арт-музикалната зона ще е на разположение на талантливите български творци. Екипът е разработил богата културна програма за цялото лято. Във високия туристически сезон всеки четвъртък тук ще има различни по жанр концерти. Петък е денят на танците, а в събота ще гостуват театрални спектакли. Програмата е изключително наситена с инициативи за деца, съсредоточени предимно в събота и неделя.

Няма коментари:

Публикуване на коментар