Translate

петък, 4 май 2012 г.

Немски таен отряд ще раздава справедливост и ще преследва най-издирваните престъпници в Европа в премиерен сериал по Диема

В ефира на Диема ще се завърти премиерният сериал "МЕК-8: Специални части" от 09 май. Най-новото полицейско заглавие разказва историята на таен отряд,  за чието съществуване германските власти упорито отричат.
Всеки един от членовете на елитната организация има уникални умения, а основните качества на бандата са точността и дисциплинираността. Хората на "МЕК-8: Специални части" разполагат с най-модерните оръжия и технологии за наблюдение. Правомощията им се простират отвъд тези на обикновените полицейски отряди. Често са по следите на най-търсените престъпници в Европа, следят най-опасните въоръжени нарушители и проникват в най-смъртоносните криминални групировки. Мисията на "МЕК-8: Специални части" е да защитава невинните, а в името на тази цел неговите членове се борят до край и в най-критичните ситуации. Сериалът обещава поредица от напрегнати и заплетени случаи всеки делничен ден от 18.30 ч. по Диема.

Няма коментари:

Публикуване на коментар