Translate

четвъртък, 6 юни 2013 г.

Bedroom откри първия си бутик в Слънчев бряг


По примера на луксозните заведения по света, популярната у нас верига клубове Bedroom създаде свой самостоятелен бранд – Bedroom store by DIA. В магазина на територията на самия Bedroom Beach е изложена дебютната линия плажна мода и аксесоари на марката.
Откриването на Bedroom store by DIA бе факт на 1 юни т. г.. То бе съпроводено с изискан коктейл и атрактивно танцувално шоу-ревю със специалното участие на рекламното лице на марката – модела Сиана. Водещ на събитието бе Гери Дончева, която със своето обаяние прикова вниманието на гостите. За настроението, на които се погрижи най-добрият диджей за годината - MASCOTA.
Появата на бутика не е никак случайна и съвпадна с откриването на активния летен морски сезон. Концепцията на създателите на марката е да отговори на нуждите и желанията на посетителите на Bedroom Beach, които могат да се облекат за плаж, без да е необходимо да прескачат до стаята си в хотела или града. Бутикът, разположен на метри от морския бряг, остава верен на запазената марка Bedroom Beach относно неговия дизайн.
Доника Анчева, моден дизайнер на линията, подчерта, че магазинът е специален комплимент към своите клиенти, които искат да запазят спомен от лятната си почивка. „Радваме се, че можем да им осигурим това специално място, в който да усетят неповторимия стил на живот на Bedroom Beach. Бутикът е решен в модернистичен и традиционен марокански стил – чисто бяло, ниски дивани с ярки цветове, с елементи от дърво и декоративни пана,” каза тя.
Колекцията на Анчева включва изключително разнообразие от бански костюми, туники, кърпи за плаж, чанти, сандали и бижута, мъжки и дамски тениски, повлияни от безбрежно спокойствие на Малдивите, тюркоазените води на океана, бохемския дух и свободата. Моделите са изработени с невероятна фантазия и вкус към детайлите и са насочени към дамите, които искат да се чувстват, както удобно на плажа, така и да предизвикат внимание към себе си. Цветовата гама обхваща актуалните за този сезон пастелни нюанси на синьото, зеленото, индигото, жълтото, оранжевото, червеното. Присъства и бялото, което безспорно е запазеният цвят на марката Bedroom. 
Материите са естествени – лен, коприна и памук, кройките са свободни, феерични, асиметрични, подчертаващи женския сексапил. Един същ мотив, наподобяващ стилизирана роза присъства във всички продукти на марката.
Специално място в бутика имат и аксесоарите. Гривни, колиета и обици допълват и завършват цялостната плажна визия. Особено идейни са сандалите – в черно и корал, с равна подметка и множество преплетени каишки, някои от които са римски тип.
В магазина може да се намери и плажната козметика Australian Gold, която включва богата гама слънцезащитни продукти, ускорители за почерняване, гелове за след слънце и др.


Няма коментари:

Публикуване на коментар