Translate

неделя, 10 ноември 2019 г.

Вдъхновяващият Христо Мутафчиев влиза в ролята на ментор в TopQueen


Актьорът помага на момичета в избора им на лични каузи

Единственото по рода си уеб риалити със социално послание TopQueen посрещна своя нов ментор и гост в лицето на легендарния Христо Мутафчиев. Неговото участие е свързано с темата за даряването на кръв и донорството.
Красавиците на Мегз се запознаха с актьора Христо Мутафчиев, който засегна темата за предразсъдъците на българското общество относно донорството. Според него хората трябва да бъдат по-информирани по тази тема и да осъзнават, че „когато можеш да спасиш живот, това трябва да е задължително“. >> https://bit.ly/2NhGhMe/
Любимият на зрителите актьор, който е и председател на Съюза на артистите в България, разказа за личните каузите, зад които е заставал през живота си и как преживяното го е променило.
Христо Мутафчиев сподели още как по време на престоя си в болница е искал да зарадва с каквото може деца, болни от церебрална парализа и да компенсира липсата на достатъчно внимание към тях. „Каузата е навсякъде, въпросът е само да имате очи да я видите, сърце да я усетите и желание да я осъществите“, споделя актьорът. Какви са многото други каузи, зад които Христо Мутафчиев застава, и какви емоции предизвика у младите красавици, вижте само във  Vbox7.com.
Този път Мегз не поставя задача на момичета, а прави страхотен подарък за всяка една от тях. Те получават невероятната възможност Христо Мутафчиев лично да помогне при избора им на лична кауза в риалитито. >> https://bit.ly/2POm0j1
Какви са неговите безценни насоки към красавиците за първите им стъпки към реализирането на техните каузи и какво още разказва Христо Мутафчиев, гледайте само в епизодите на уникалното риалити TopQueen, ексклузивно във Vbox7.com.

Няма коментари:

Публикуване на коментар