Translate

сряда, 13 ноември 2019 г.

Биоенерготерапевтът на наши футболисти и борци направи фурор в Европа


И частна клиника в Швеция се довери на Марин Минчев 

След дълги години отдаден на мисията си в чужбина, биоенерготерапевтът Марин Минчев се завърна на родна земя, за да помага в лечението на уж нелечими проблеми, съобщава ВИП Комюникейшън.
Както е известно, биоенергията може да помогне при всички видове заболявания, с изключение на рак - о ртопедични проблеми, свързани с гръб, гръбначен стълб, стави, мускули, както и  главоболие,  депресия и др.
Дарбата на българския терапевт го е прославила в цяла Европа - Швеция, където е работил в частна клиника за ставни проблеми, Германия, Испания, Франция, както и Турция. Националният ни отбор по борба, както и футболисти, са се доверили на златните ръце на Марин Минчев. 
"Преди много години започнах да се занимавам с терапия - и то заради тежко заболяване, което имах. Не можех да ставам от леглото. Започнах с молитви към Бог и в един момент той ми каза: Сега аз ще ти помогна, но после ти ще помагащш на другите. Така започнах да помагам първо на близки и приятели", споделя терапевтът, който направи серия от познавателни видеа в страницата си в социалните мрежи. 
 Съвсем скоро отвори и неговият кабинет в София, а записванията се правят на телефон: 0889 405 980.

Няма коментари:

Публикуване на коментар