Translate

неделя, 10 ноември 2019 г.

FOX - Манифест – сезон 1


От 12 ноември, вторник – петък от 22:55 ч.
Премиера за България

Този мистериозен сериал с изпълнителни продуценти Джеф Рейк, Робърт Земекис и Джак Рейпке, ще проследи полета на граждански самолет над океана, който без никакво обяснение изчезва и още по-озадачаващо се появява пет години по-късно, след като е смятан за потънал под водата. Изглежда, че за пътниците на злощастния полет времето е спряло, но за близките им са изминали години и повечето са приели загубата.
Сериалът се фокусира върху разрушените житейски съдби на разпокъсаното семейство Стоун. В самолета са Микаела – изпълненa с вина полицейска инспекторка, която обмисля своята предстояща сватба, нейният брат, амбициозният им баща Бен, който има трудности да се пребори с това, което не може да контролира, а също и 10-годишния неизлечимо болен Кал, на който му остават месеци живот.
Четиримата кацат у дома пет години по-късно, но според тях са минали само пет часа. Те се събират с останалата част от семейството – Джаред Васкес, някогашният годеник на Микаела, който сега е женен, Грейс Стоун, жената на Бен, която приема за чудо появата им и Олив – сестрата близначка на Кал, с която той има специална връзка. Докато историята са разплита през очите на потърпевшите и техните близки, правителството продължава да разследва как и защо се е случила тази аномалия.
Участват:
Мелиса Роксбърг като Микаела Стоун
Джош Далас като Бен Стоун
Атина Карканис като Грейс Стоун

Няма коментари:

Публикуване на коментар