Translate

четвъртък, 30 май 2019 г.

Cargotec България спечели престижната награда “Стартъп на годината”


на първия регионален форум за Югоизточна Европа на компании от технологичния сектор и сектора на изнесените бизнес услуги с висока добавена стойност – SEE Innovation, Technology and Sourcing Summit. Организатор на събитието бе Българската аутсорсинг асоциация /БАА/, професионална организация на бизнеса, която подкрепя компаниите и им помага да се справят с настоящите предизвикателства в бизнес средата, насърчава конкуренцията в сектора и създава благоприятна среда за привличане на чуждестранни инвестиции в българската икономика. Миналата година Cargotec Bulgaria завоюва технологичния Оскар в същата категория, но тогава надпреварата бе само в рамките на България. Спечелването на втората награда е доказателство за целенасоченото развитие на компанията като лидер в своята област.
Компанията стартира с едва 50 служители през август 2017 г., а сега екипът на Cargotec България се състои от 350 професионалисти в България и САЩ. Предстои откриване на още един регионален център в Азия. В момента Cargotec България обслужва 11 страни и планира включване на още 20 през следващата година. Целта на компанията е непрекъснато да се развива и да предоставя първокласни вътрешни услуги на световно ниво в сферата на финансите, снабдяването, управлението на човешките ресурси и управлението на информация.
-Благодарни сме за екипа ни от отдадени хора, без които успешното развитие на компания през изминалата година не би било възможно. Тази награда е много повече от една статуетка за нас. Зад нея стоят сплотен екип, усърдна работа и най-вече - съвместни усилия. Инвестицията в съвременен офис в сърцето на София е дългосрочен ангажимент с фокус върху непрекъснатото подобряване на работната среда. Ние планираме бизнесът ни да расте и търсим ориентирани към бъдещето хора, които са готови да развиват уменията си в глобална компания и да играят водеща роля в изграждането на интелигентни бизнес услуги, сподели Санни Котамаки, изпълнителен директор на Cargotec България.
Създаването на център за споделени услуги в София демонстрира увереността на Cargotec в местния екип от професионалисти и в набора от таланти на България за ускоряването на развитието на компанията.

Няма коментари:

Публикуване на коментар